Politike

Haradinaj: Si Kosovë tani kemi para vetës një etapë kur duhet të shqyrtojmë argumentet për mandatin kushtetues të Forcës së Sigurisë së Kosovës (Foto)

Si Kosovë tani kemi para vetës një etapë kur duhet të shqyrtojmë argumentet për mandatin kushtetues të Forcës së Sigurisë së Kosovës.

Vizita ime, në Ministrinë për Forcen e Sigurisë së Kosovës, ishte një mundësi që ta identifikoj më mirë gjendjen në Ministri dhe në Forcën e Sigurisë së Kosovës, por edhe që ta kuptoj rrugëtimin e Forcës së Sigurisë së Kosovës në përgjithësi.

Shkalla e lartë e besimit të qytetarëve të vendit në të gjithë pjesëtarët e FSK-në është falë besnikërisë së tyre në shërbim, besnikërisë në misionin që kanë që t’i shërbejnë atdheut, që t’u shërbejnë qytetarëve dhe poashtu është një besnikëri ndaj aleatëve të Kosovës në temën e sigurisë, që sot më shumë se kurr janë me Kosovën, me Forcën e Sigurisë së Kosovës, me perspektiven e Kosovës për t’i dhënë mandatin kushtetues Ushtrisë së Kosovës.

RH

Fotografia e Ramush Haradinaj

Fotografia e Ramush Haradinaj

Fotografia e Ramush Haradinaj

Fotografia e Ramush Haradinaj

Fotografia e Ramush Haradinaj

Fotografia e Ramush Haradinaj

Fotografia e Ramush Haradinaj

Më shumë

Artikuj të ngjashëm

%d bloggers like this: