Politike

Haradinaj: Takim me ambasadorin e Bullgarisë në Kosovë, Nedialtcho Dantchev (Foto)

Gjatë ditës së sotme, prita në takim ambasadorin e Bullgarisë në Kosovë, Nedialtcho Dantchev, të cilin e njoftova për prioritetet e Qeverisë, për zhvillimin ekonomik, për mundësinë e hapjes së vendeve të reja të punës, si dhe për sundimin e ligjit dhe e falënderova për përkrahjen që shteti i Bullgarisë ka dhënë për Kosovën në proceset integruese, duke i shprehur edhe gatishmërinë për thellimin e bashkëpunimit ndërmjet dy vendeve.

Ambasadori Dantchev më konfirmoi se Bullgaria do të vazhdojë të mbështesë Kosovën edhe më tutje në të gjitha fushat.

RH

Fotografia e Ramush Haradinaj

Fotografia e Ramush Haradinaj

Më shumë

Artikuj të ngjashëm

%d bloggers like this: