Politike

Haradinaj: Takim me delegacionin e FMN-së

Gjatë ditës, prita në takim delegacionin e FMN-së, që udhëhiqej nga Jacques Miniane, shef i misionit për Kosovën i Fondit Monetar Ndërkombëtar, departamenti i BE-së.

Falënderova Miniane-n për bashkëpunimin në funksion të ruajtjes dhe zhvillimit të stabilitetit buxhetor dhe financiar të Kosovës.

Qeveria e Kosovës do të vazhdojë bashkëpunimin e saj të afërt me FMN-në edhe në të ardhmen.

RH

Më shumë

Artikuj të ngjashëm

%d bloggers like this: