Politike

Haradinaj: Vendet me demokraci të zhvilluar e vlerësojnë rolin e shoqërisë civile në proceset zhvillimore (Foto)

Vendet me demokraci të zhvilluar e vlerësojnë rolin e shoqërisë civile në proceset zhvillimore.

Gjatë ditës së sotme mora pjesë në takimin e Këshillit për Zbatimin e Strategjisë Qeveritare për Bashkëpunim me Shoqërinë Civile.

Partneriteti i filluar me këtë Strategji do të vazhdojë dhe do të pasurohet edhe më tutje përmes strategjisë së re, e cila do të jetë e gatshme deri në fund të këtij viti.

Pres nga shoqëria civile që vërtetë të jenë vetvetja dhe që të vazhdojnë të funksionojnë në bazë të asaj që përfaqësojnë, si dhe pres që ta ruajnë pavarësinë, sepse ne nuk e vlerësojmë përkëdheljen.

RH

Fotografia e Ramush Haradinaj

Fotografia e Ramush Haradinaj

Fotografia e Ramush Haradinaj

Më shumë

Artikuj të ngjashëm

%d bloggers like this: