Lifestyle

I nxehti bën punën e vet, zhvesh edhe reperin e njohur

Gjatë ditëve të fundit, Ballkani është nën “sundimin” e temperaturave të larta.

Kjo gjendje kaq dhënë efektin edhe tek reperi i njohur MC Kresha.

Në një postimeve në rrjetet sociale, si rrallëherë më parë reperi nga Kosova shfaqet i zhveshur në pjesën e sipërme të trupit duke treguar vështirësitë që po kalon me vapën.

Postimi i tij ka grumbulluar një numër të konsiderueshëm like -sh dhe komente –sh, edhe për shkak të përshkrimit në foto.

Më shumë

Artikuj të ngjashëm