Kulture

Investime në infrastrukturën e parqeve arkeologjike Amantia-Oriku (Foto)

Në kuadër të mbarvajtjes së sezonit turistik 2017, DRKK Vlorë ka vijuar punën për përmirësimin, rinovimin dhe plotësimin e infrastrukturës së brendshme të parqeve arkeologjike Amantia dhe Orikum, të cilat janë atraksionet më të rëndësishme turistike të Qarkut Vlorë.

Krahas mirëmbajtjes së vazhdueshme të monumenteve të tyre, u vendosën tabela të reja shpjeguese, itinerarë për monumentet e vizitueshme, si dhe tabela orjentuese për të lehtësuar aksesin e vizitorëve vendas dhe të huaj.

Për monumentet unikale, vlerat historike dhe peizazhin mbreslënës që i rrethon, ne ju ftojmë që gjatë këtij sezoni turistik të vizitoni parqet arkeologjike Amantia-Orikum.

Fotografia e DRKK Vlorë

Fotografia e DRKK Vlorë

Fotografia e DRKK VlorëFotografia e DRKK Vlorë

Fotografia e DRKK Vlorë

Fotografia e DRKK VlorëFotografia e DRKK Vlorë

Fotografia e DRKK Vlorë

Fotografia e DRKK Vlorë

Fotografia e DRKK Vlorë

Fotografia e DRKK Vlorë

Fotografia e DRKK Vlorë

Fotografia e DRKK Vlorë

Fotografia e DRKK Vlorë

Fotografia e DRKK Vlorë

Fotografia e DRKK Vlorë

Më shumë

Artikuj të ngjashëm