Teknologji

iPhone shumë shpejt nuk do ju lejojë më të shkruani mesazhe ndërkohë që i jepni makinës

Nëse nuk i hiqni dot duart nga telefoni ndërkohë që i jepni makinës, kemi disa lajme të këqija për ju.

Por janë lajme të mira për jetën tuaj ama. Kjo për shkak se Apple po planifikon implementimin e disa tipareve të reja për iOS 11.

Ndër to përfshihet edhe “Do Not Disturb While Driving”, një aplikacion i cili limiton funksionabilitetin e telefonit ndërkohë që është i lidhur nëpërmjet bluetooth ose një fishe me një makinë që po lëviz. Pra, të gjithë ata që jenë duke karikuar celularin në makinë, do t’ju duhet të llogarisin tiparet e reja të Apple.

Gjithsesi, nëse me të vërtetë doni të vini në rrezik jetën tuaj më çdo kusht, sërish mund të klikoni opsionin “I’m not driving” dhe të vazhdoni të luani me jetën si zakonisht.

Më shumë

Artikuj të ngjashëm

Lexoni edhe...

Close