Lajme

Ja ana e errët e një mbikalimi

Ja ana e errët e një mbikalimi në Kamëz me sa duket është kthyer në një banesë në qiell të hapur për ndonj ë të pastreh pasi shihet qartë një dyshek dhe disa qeska .

Këmbesoret që nuk hipin në to por kalojnë për shkurt në krahun tjetër të rrugës mesa duket ja u lirojnë këto vende për banes të pa strehëve!

Më shumë

Artikuj të ngjashëm