Teknologji

Ja çfarë i bën iPad trurit të fëmijës (Video)

A e keni ditur se truri i një fëmijëve absorbon më shumë rrezatim se sa truri i një të rrituri?

Dr. Martin Blank nga Departamenti i Psikologjisë në Universitetin e Kolumbisë, i ka bashkuar një grup shkencëtarësh nga e gjithë bota të cilët janë duke bërë apel ndërkombëtar tek Kombet e Bashkuara për rreziqet e lidhura me përdorimin e pajisjeve të ndryshme që emetojnë valë elektromagnetike, të tilla si celularët dhe Wi-Fi.

Më poshtë mund ta shihni një video të tij duke shpjeguar për rreziqet e ndryshme që lidhen me këto pajisje.

Show More

Related Articles