Politike

Ja cilat janë problematikat e qarkut të Elbasanit

Kryeministri Rama ka publikuar raportin e radhës, të dëgjesave publike nëpërmjet një statusi në rrjetin social “Facebook”.

Këtë herë radhën e ka Elbasani.

Cilat janë problematikat e qarkut të Elbasanit?

Le t’ë shohim për çfarë bëhet fjalë.

Statusi i kryeministrit Rama:

“RAPORTI JUAJ

Pasqyra zgjedhore dhe raporti i dëgjesave për Qarkun Elbasan.

Miqtë e këtij rrjeti nga qarku i Elbasanit, janë të lutur të bëjnë sugjerime apo ankesa që sipas tyre mund të mungojnë në këtë raport.

Faleminderit”

Më shumë

Artikuj të ngjashëm