Kuriozitete

Ja emrat më të përshtatshëm që fëmijët tuaj të jenë gjeni

Çështja e vendosjes së emrit të fëmijës është një ndër çështjet më të diskutuara.

Të gjithë duan që fëmijët e tyre të mbajnë një emër të bukur dhe domethënës, sidomos nënat, kjo është edhe një ndër arsyet që shkakton dilema.

Sugjerimi më i mirë është ai i vendosjes së emrit të një filozofi, shkrimtari, matematikani, një fituesi të çmimit Nobel, etj.

Ja cilët janë emrat më të përshtatshëm për djem dhe vajza që ata të bëhen gjeni.

Emra për meshkuj gjeni:

Charles

David

George

James

Johann

John

Paul

Richard

Robert

Ëilliam.

Emra për femra gjeni:

Alice

Anna

Anne

Dorothy

Elizabeth

Margaret

Maria

Mary

Ruth

Susan.

Më shumë

Artikuj të ngjashëm

Lexoni edhe...

Close