Kuriozitete

Ja sa e madhe ishte Shqipëria (Foto)

Një hartë e vjetër po benë xhiron e rjeteve sociale dhe pretendohet se është harta më e vjetër.

Harta është shfaqur si hartë e vjetër, e cila sipas publikuesve të fotos është hartë ruse.

Personat që e kanë publikuar hartën pretendojnë se ajo daton që në 1881, kur Shqipëria ishte ende pjesë e Perandorisë Osmane.

Pjesa e kuqe pretendohet se tregonte kufijtë e Shqipërisë dhe tregon trojet që i janë shkëputur vendit tonë në periudha të ndryshme.

Image

Më shumë

Artikuj të ngjashëm

%d bloggers like this: