Lajme

“Ja si mund të studiosh në SHBA”, rregjistrimi është fare i thjeshtë

Ambasada amerikane nëpërmjet një njoftimi zyrtar, fton të rinjtë shqiptarë që dëshirojnë të studiojnë në SHBA apo thjesht vetëm kureshtje, t’i shohin ata nga afër këto institucione arsimore në një mënyrë fare të thjeshtë.

Ja njoftimi i Ambasadës Amerikane në Tiranë:

“Doni të dini si është të studiosh në kolegjet e Shteteve të Bashkuara?

– Për ta zbuluar, regjistrohuni tani, është falas, në panairin virtual të kolegjeve dhe në 30 gusht do mund të bisedoni online me më shumë se 85 shkolla në Shtetet e Bashkuara

https://goo.gl/miUuhA”

Show More

Related Articles