Te gjithaTeknologji

Ja si testohet Volkswagen Arteon në Ukrainë (Foto/Video)

Vlerësimet e veturave nga amator të kësaj fushe, nganjëherë sjell disa mënyra interesante testimi.

I tillë është edhe testimi i VW Arteon nga një ngasës entuziast i këtij modeli i cili ka gjetur një mënyrë veçantë për testim.

Ai ka zgjedhur të dashurën e tij Ukrainase e cila provon të gjitha hapësirat e veturës.

Volkswagen Arteon është modeli pasardhës i Volkswagen Passat CC dhe në Gjermani shitet me një çmim prej rreth 50,000 Euro.

Ky çmim është për modelin bazik me benzinë.

Më shumë

Artikuj të ngjashëm

%d bloggers like this: