Teknologji

Jeep Wrangler tregon fuqinë në një hapësirë të rrezikshme (Video)

Shoferi profesionist ia ka dalë të lëviz ngadalë, nëpër një shkëmb gati vertikal që ndodhet në Shtetet e Bashkuara.

Në këtë formë, ai ka treguar strukturën e fortë që ka Jeep Wrengler dhe fuqinë e mahnitshme me të cilën lëviz.

Më poshtë mund të shihni ngasjen e pazakontë, e cila nuk rekomandohet të provohet ngaqë ky rast është kryer nën mbikëqyrje të afërt.

Show More

Related Articles