Kulture

Jorgo Goro: Brandi turistik “Himara” është padyshim një risi për Himarën (Foto)

Brandi turistik “Himara” eshte padyshim nje risi per Himaren tone, per te gjitha strukturat e sherbimit te cilat sot kane nje mundesi te arte per te ofruar sherbime cilesore dhe te kulifikuara.

Kjo si nje mundesi akoma me e madhe edhe per prodhuesit kudo ne Bashkine e Himares te cilet do te shtojne prodhimin duke e branduar “Himara”.

Dhe kjo fale bashkepunimit me partneret tane gjermane te GIZ.

 

Fotografia e Jorgo Goro për Himarën

Fotografia e Jorgo Goro për Himarën

Fotografia e Jorgo Goro për Himarën

Fotografia e Jorgo Goro për Himarën

Fotografia e Jorgo Goro për Himarën

Fotografia e Jorgo Goro për Himarën

Fotografia e Jorgo Goro për Himarën

Fotografia e Jorgo Goro për Himarën

Më shumë

Artikuj të ngjashëm