Kulture

Jorgo Goro: Nuk ka njëri që të ketë kaluar në Dhërmi dhe mos të jetë mahnitur me bukurinë e rrallë që shfaq në çdo detaj Dhermiu ynë (Foto)

Dhermiu. Nuk ka njeri qe te kete kaluar ne Dhermi dhe mos te jete mahnitur me bukurine e rralle qe shfaq ne çdo detaj Dhermiu yne. Se fundmi Qeveria Shqiptare e ka shpallur Dhermiun me Vendim te Keshillit te Ministrave “Qender Historike”.

Disa qindra mijera euro investime, do te bejne te mundur te shohim nje Dhermi unik ne llojin e vete. Qe padyshim do ta shenderrojne Dhermiun ndoshta ne fshatin me te bukur te Mesdheut.

Dhermiu i njerezve te mbrekullueshem qe i besuan projektit tone te Rilindjes, duke na mbeshtetur ne çdo iniciative, duke na perkrahur dhe motivuar per te bere gjera te medha.

Besim qe do ta shlyejme me punen tone te vazhdueshme ne Dhermi, per te mos qene peng i ndonje pune te bere ndoshta edhe keq, nepermjet ndonje vendimi te nxituar, gje e cila do te rikuperohet shume shpejt, ne kohen e duhur.

Si nje obligim i imi personal per te bere vetem gjera te mbrekullueshme ne Dhermi. Dite te mbare nga Dhermiu, miqte e mi! 

Fotografia e Jorgo Goro për Himarën

Fotografia e Jorgo Goro për Himarën

Fotografia e Jorgo Goro për Himarën

Fotografia e Jorgo Goro për Himarën

Fotografia e Jorgo Goro për Himarën

Fotografia e Jorgo Goro për Himarën

Fotografia e Jorgo Goro për HimarënFotografia e Jorgo Goro për Himarën

Fotografia e Jorgo Goro për Himarën

Më shumë

Artikuj të ngjashëm