Kulture

Jorgo Goro: Pak nga ajo që ndodh çdo ditë kudo në Himarën tonë… (Foto)

Jorgo Goro ka zgjedhur të hedhi sot në faqen e tij zyrtare të fb disa foto mahnitëse  të Himarës ku shprehet se janë të realizuyara pa filtër.

Pak nga ajo qe ndodh çdo dite kudo ne Himaren tone…

Foto te dites se sotme te realizuara pa filter nga Fationi, nje prej shume njerezve qe promovon çdo detaj te jashtezakonshem te bukurive te Himares.

Falenderim dhe dedikim per kedo qe zgjodhi edhe kete vit te kaloj pushimet ne Bashkine e Himares.

Fotografia e Jorgo Goro për HimarënFotografia e Jorgo Goro për Himarën

Fotografia e Jorgo Goro për Himarën

Fotografia e Jorgo Goro për Himarën

Fotografia e Jorgo Goro për Himarën

Fotografia e Jorgo Goro për Himarën

Më shumë

Artikuj të ngjashëm

Lexoni edhe...

Close