Kulture

Jorgo Goro: Vazhdojnë artikujt promovues të Himarës sonë teksa jemi në vendin e parë si destinacioni më i zgjedhur nga ana e pushuesve që vijnë në Shqipëri

POSTERI I DITES: Bella Albania. Vazhdojne artikujt promovues te Himares sone teksa jemi ne vendin e pare si destinacioni me i zgjedhur nga ana e pushuesve qe vijne ne Shqiperi.

Natyrisht qe na duhet akoma me shume pune dhe dedikim ne veçanti vazhdim te investimeve strategjike te cilat do ta shenderrojne Himaren ne nje qytet elitar bregdetar te Mesdheut.

Aeroportet e Sarandes dhe te Vlores, Rruga e Lumit te Vlores, Porti i Himares dhe rikualifikimi i Shesheve Qendrore apo rrugeve te Himares dhe fshatrave apo Qendrave te tjera Urbane kudo ne Bashkine e Himares, deri tek Qendrat Historike te disa fshatrave, te gjitha keto tashme te projektuara dhe te miratuara si prioritete te Qeverise Shqiptare ne Bashkine e Himares, te gjitha se bashku qe pritet te ndodhin shume shpejt.

Jemi ketu te palodhur dhe te dedikuar per te ndryshuar faqen e Himares sone te Re, per ta bere ate nje vend te admirueshem per te gjithe, per te rritur dhe zhvilluar ekonomine e çdo familje himariote kudo ne Bashkine e Himares, bashke edhe me dy Njesite Administrative te Lukoves dhe Hore-Vranishtit. 

Më shumë

Artikuj të ngjashëm