Kuriozitete

Kapet karavidhja e tejdukshme (Foto)

Alex Todd, peshkatar me traditë të madhe familjare nga ishulli Chebeague, kapi këtë karavidhe me trup të tejdukshëm gjatë një udhëtimi të peshkimit.

Todd e shpërndau fotografinë e karavidhes interesante, pranë një karavidheje tjetër me trup dhe ngjyrë normale.

Sipas ekspertëve, ngjyra e tillë mund të jetë shkaktuar nga një sëmundje gjenetike që quhet ‘Leucizëm’, që është humbje e pjesshme e pigmentit në lëkurë.

Todd deklaroi se nuk kishte parë kurrë më parë një gjë të tillë, dhe se vendosi ta kthente prapa në ujë atë.

Më shumë

Artikuj të ngjashëm

Lexoni edhe...

Close
%d bloggers like this: