Lajme

Kasapi theri kushërinjtë dhe u fsheh në kopshtin zoologjik

Një i arratisur ka kaluar disa muaj duke jetuar në një kopsht zoologjik, ndërsa ka mbijetuar fal bananeve të vjedhura nga elefantët si dhe duke rrëmbyer ushqimin e breshkave Galapagos.

Vrasësi i dyfishtë Malcolm Naden u emërua si një nga meshkujt më të kërkuar të Australisë midis vitit 2005 dhe 2012 pasi vrau kushërinjtë e tij Kristy Scholes dhe Lateesha Nolan.

Pavarësisht se u ndoq disa herë nga policia, Naden arriti të shmangë kapjen ndërsa po dilte jashtë në kopshtin zoologjik perëndimor të Dubbo-s në New South Wales në vitin 2005.

Historia e pabesueshme e mbijetesës së tij brenda kopshtit zoologjik tani është thënë në një libër të ri, raporton Daily Mail.

Ish-punëtori i thertores, Naden, jetonte në mesin e 1,000 kafshëve të kopshtit zoologjik për disa muaj dhe fillimisht mashtroi vizitorët dhe stafin duke u thënë se ishte njeri i pastrehë.

Show More

Related Articles