Teknologji

Kështu dalloni smartfonin dhe karikuesin fallco nga origjinali (Foto)

Në treg ekzistojnë dhe imitime të pajisjeve origjinale

Krahas pajisjeve origjinale teknologjike të cilat shiten e blihen pasivisht nga konsumatorët, në treg ekzistojnë dhe imitime të tyre.

Këtu mund të shikoni disa nga elementet dallues të pajisjeve origjinale dhe atyre false.

Ja ilustrimi i tyre në foto:

Më shumë

Artikuj të ngjashëm

%d bloggers like this: