Teknologji

Kështu do të duket iOS 11 në iPhone 8 (Foto)

iPhone i ridizajnuar i këtij viti është pothuajse i konfirmuar, falë zbulimeve paraprake nga zbuluesit online dhe kompanitë furnizuese të Apple.

Kështu që, tashmë jemi pothuajse të sigurt se si do të duket celulari i ri, por si do të duket iOS 11 në një celular si iPhone 8?

Dizajneri vizual Max Rudberg vendosi që t’i përdorë aftësitë e tij për të imagjinuar se si do të mund të duket ai dhe është me të vërtetë mahnitës.

iPhone i ri pritet që të ketë një ekran 5.8 inç OLED që shtrihet deri në skajet e celularit.

Natyrisht, në një celular me ekran të tillë, iOS 11 do të duket krejt ndryshe. Shikoni fotot më poshtë.

Show More

Related Articles

Check Also

Close