Kuriozitete

Këto foto do t’ju bëjnë të dashuroheni me Shqipërinë (Foto/Video)

Blogu francez, “Legourmandvoyageur”  i profilizuar për udhëtimet ka shkruar një artikull për vendin tonë.

Pas dhjetë ditësh në Shqipëri kemi foto të bukura për t’ju treguar.

Do të donim t’i ndanim 3567 fotot që kemi në aparat, por pas shumë përpjekjesh kemi mundur të zgjedhim 20 më të bukurat”.

Ata që e kanë realizuar këtë udhëtim shprehen se zgjedhja ka qenë e vështirë, por ajo reflekton më mirë udhëtimin tonë dhe do t’ju mundësojë të  zbuloni një vend të vogël me peizazhe nga më të ndryshmet

Nëse nuk keni rënë akoma në dashuri me Shqipërinë, më poshtë është një video 2 minuta që do t’ju bindë ta dashuroni atë.

Show More

Related Articles

Check Also

Close