Kuriozitete

Këto janë vendet me ligjet më të këqija për të drejtat e njeriut (Video)

Disa njerëz gëzojnë të drejtat e tyre të plota në shtetin ku jetojnë, mirëpo disa të tjerë nuk e kanë atë fat.

Në këto vende ligjet e këqija duhet të zbatohen, ndërsa ata që tentojnë edhe fshehurazi t’i thyejnë ato, ka me miliona njerëz që i mbikqyrin secilin prej tyre dhe në këtë formë e drejta e tyre për lirinë e shprehjes dhe lëvizjes është më e kufizuar.

Një prej këtyre shteteve është Kina.

Nuk e prisnit apo jo?

Zbuloni për të tjerat në videon e mëposhtme:

 

Show More

Related Articles