Kuriozitete

Këto shpikje do t’ju lënë pa fjalë

Shpikje mjaft të thjeshta, të cilat mund të zgjidhin edhe problemet më të vogla që hasim çdo ditë.

1-USB e cila ju tregon se edhe sa shumë hapësirë keni në të.

2-Enë për erëza dhe për vaj gatimi.

3-Papuçe me drita LED.

4-Një prerës për ananas.

5-Një leckë me xhelatinë për t’i fshirë pjesët e vështira.

6-Biçikleta që është edhe karrocë për fëmijë.

7-Një tabaka për ngrënie që bashkohet.

8-Filxhani i kafesë që mbledh çdo rrjedhje

9-Një biçikletë për prerjen e picës.

10-Një lule që kurrë nuk bie.

11-Stoli publik që gjithmonë është i tharë.

12-Një karikues për celular që fuqizohet nga pija juaj.

13-Një tavolinë e mahnitshme për të ngrënë në shtrat.

14-Dërrasa për prerje të ushqimit që matë çdo gjë.

15-Tastierë për cellular.

16-Brusha për flokë që pastrohet shumë shpejtë.

17-Bishtaja për vlim.

18-Kutitë për ruajtje me kohëmatës.

19-Qiriu që mund të përdoret gjithmonë.

20-Një tualet me dizajn interesant.

Show More

Related Articles

Check Also

Close