Kulture

Kisha e Thethit, ndërtuar më 1892 (Foto)

Me anë të një statusi në facebook Kryemoinistri i i vendit Edi Rama na uronë një ditë të mbarë me këtë pamje spektakolare të Kishës së Thethit.

MIRËMËNGJES

dhe ju uroj një ditë të mbarë me këtë pamje spektakolare të Kishës së Thethit, ndërtuar më 1892 dhe ku At’Shtjefën Gjeçovi hapi 100 vjet më parë dhe shkollën e parë të shqipes për fëmijët e zonës.,

Fotografia e Edi Rama

Show More

Related Articles