Lifestyle

Kjo është pjesa e organit gjenital që askush nuk e dinte se ekzistonte

Gjatë një konference mjekët gjinekologë kanë zbuluar se shumica e femrave nuk e njohin një pjesë të vaginës së tyre.

Bëhet fjalë për klitorisin, por shumë pak e dinë se ekziston edhe klitorisi i brendshëm ose internal.

Duke marrë parasysh faktin se, ju mund të keni supozuar se klitorisi juaj është aq i vogël dhe vetëm i jashtëm, zbulimet e fundit kanë treguar se në fakt, kjo paraqet një strukturë shumë më të thellë dhe më të madhe se sa ju e mendoni.

Përmban mbi 8000 mbaresa nervore dhe duket se është rreth 0.5 deri 2 cm në gjatësi, që nënkupton se të gjitha këto orgazma janë në fakt orgazma klitorale.

Sipas sondazhit të madh britanik në lidhje me seksin, supozohet se kënaqësia seksuale dhe epshi mund të zgjasë deri në dy ditë dhe se britanikët vërtetë shijojnë dhe praktikojnë seksin në vendin e tyre.

Show More

Related Articles