Teknologji

Kompania Porsche dizanjon “Jaht”

Jahti GTT 115, konsiderohet si "Gran Turismo" për det.

Kompania Porsche është duke provuar veten në dizajnim të jahteve.

Studio F.A. Porsche, që është shtëpia dizajnuese e prodhuesit të veturave, ka dizajnuar një super jaht hibrid, i cili do të debutojë në panairin e jahteve në Monako më 27 shtator.

Ky super jaht quhet GTT 115, ndërsa konsiderohet si Gran Turismo për det.

Super jahti kushton 13.9 milionë euro, dhe janë prodhuar vetëm 7 njësi.

Jahti është i gjatë 35 metra, i ngjyrosur me ngjyrë hiri metalike ndërsa është hibrid e mund të përshkojë 5.5 mijë kilometra detare me shpejtësi 21 nyje.

Më shumë

Artikuj të ngjashëm

%d bloggers like this: