Kuriozitete

Kujdes nga njerëzit që e pinë kafen pa sheqer. Ja arsyeja

Pirja e kafesë në mëngjes është zakon që gjen përdorim te shumë njerëz, madje disa nuk mund të bëjmë asgjë pa pirë kafen më parë.

Një studim austriak thekson se, preferenca e kafesë ka lidhje me karakteristika të caktuara psikologjike; p.sh., personat që pëlqejnë kafe të ëmbël zakonisht janë miqësorë dhe të sjellshëm.

Por, peresonat që pëlqejnë të konsumojnë kafen e hidhur, pra kafen e pastër, bazuar në rezultatet e këtij studimit, rezulton se këtë kafe më së shumti e kanë pëlqyer njerëzit me tendenca të psikopatëve dhe sadistët.

Më shumë

Artikuj të ngjashëm

Lexoni edhe...

Close