Opinion

“Kujtesë Sportive” nga Mojsi Dalipaj

Me një figurë të volejbollit vlonjat të viteve 1980, djali i lagjes time Karabash, sot me banim në SH.B.A. mikun tim të mirë Filip Naci.

Një rekord më vete aktivizimi i tij tek Flamurtari pa mbushur 16 vjeç.

Një gjigand në gjuatje  dhe një shembull në stervitje.

Ka përfunduar studimet e larta I.K.F “Vojo Kushi” ku është aktivzuar me Partzanin dhe Studentin.

Antar i ekipit kombëtar ku spikat për kalibrin e përdormit të topit dhe gjuatjet e forta diagonale.

Pas studimeve rikthet në Vlorë dhe; përsëri tek Flamurtari i dashur.

Mësuses i Edukimit Fizik në shkollat e Vlorës, ku përgatit shumë volejbollst të së ardhmes.

Një sportist dhe qytetar i respektuar!

Shpesh herë pyes veten time: – Ku janë djemtë e lagjes time?

Njërin prej tyre e solla sot dhe është figura sportive e njohur, Filip Naci.

Moisi Dalipaj

Më shumë

Artikuj të ngjashëm

%d bloggers like this: