Lifestyle

Ky përbërës do ta ndryshojë lëkurën tuaj!

Një fytyrë e butë dhe pa akne. Kjo mund të jetë dëshira më e madhe e një femre.

Ne shpemzojmë mijëra dollarë në produkte kozmetike, kremra, maska dhe të tjera vetëm për të plotësuar këtë dëshirë.

Lëkura ndikohet nga shumë gjëra, përfshirë faktorët ambiental, dietat e pashëndetshme dhe mosha.

Me kohën lëkura jonë humbet elasticitetin dhe poret mbyllen.

Ja çfarë u duhet për një lëkurë të butë dhe pa akne:

½ e lugës së gjellës sodë bikarbone
½ e lugës së gjellës ujë të distiluar

Përzieni përbërësit dhe aplikojeni në lëkurën tuaj.

Lëreni për pesë minuta dhe pastaj pastrojeni.

Pas tretmanit do të shihni ndryshimin.

Show More

Related Articles