Kuriozitete

Ky qen punon në aeroport dhe ka punën më të mirë në botë (Video)

Qeni Piper ka për detyrë që t’i përzë kafshët e egra nga pista e aeroportit dhe po e kryen detyrën e vet në mënyrë të shkëlqyeshme.

Brian punon në aeroport dhe puna e tij nënkupton kontrollin e kafshëve të egra. Për të kryer punën sa më mirë i ndihmon qeni i tij besnik Piper.

Derisa të tjerët problemin me kafshët e egra e zgjidhin me të shtëna, ky dallon posaçërisht sepse problemin e ka zgjidhur në mënyrë shumë interesante.

Qeni i tij Piper i ndjekë shumë me sukses kafshët e egra nga pista.

Ai madje ka edhe pajisje speciale e cila i ndihmon në punë.

Piper’i për këtë punë është trajnuar një vjet e gjysmë, dhe tani punon si profesionist i vërtetë.

Edhe Brian është i lumtur se e ka rastin që si kolegë ta ketë mikun më të mirë dhe më besnik.

Shikoni videon:

Show More

Related Articles