KurioziteteTe gjitha

La duhanin, shikoni sa ka grumbulluar më pas shqiptari (Foto)

Thonë se duhani dëmton rëndë shëndetin, por nuk është vetëm kjo.

Duhani dëmton rëndë edhe buxhetin e konsumatorëve.

Këtë e ka treguar më së miri edhe Shabani, një shqiptar nga Kaçaniku, i cili prej disa kohësh ka ndaluar së konsumuari duhanin dhe ka mbledhur paratë për të realizuar ëndrrën e tij.

Shabani tregon se me këto para mund të shkojë në Mekë e Medinë, pasi është besimtar mysliman.

Ja çfarë shkruan Shabani:

Kush thote se Duhani demton shendetin gabon,duani demton edhe buxhetin. Keto kursime jan kursime nga ndalimi i duhanit dhe me ndimen e Allahut po relizoj Umren vizit ne Medinen e ndritur dhe Meken e shenjt. Allahu jav mundesoft nderprerjen e duhanit dhe realizimin e enderrave.”

s

Më shumë

Artikuj të ngjashëm

%d bloggers like this: