Showbiz

Lady Gaga vjen me këngë të re (Audio)

Kënga e re e Lady Gaga’s me emrin “The Cure” është publikuar dhe më poshtë mund ta dëgjoni. Këngëtarja 31 vjeçare ka shpalosur këngën e saj të re në festivalin e muzikës “Coachella”.

Gaga i është drejtuar publikut me këto fjalë “Ju dua shumë. Kam kaluar shumë faza në jetën time dhe kam parë shumë gjëra. Dhe ju jeni ata të cilët më shëroni me dashurinë tuaj”

Më shumë

Artikuj të ngjashëm

%d bloggers like this: