Teknologji

Lëvizjet e mahnitshme në pistën e makinave nga Ferrari dhe McLaren (Video)

Pronarët e pasur të makinave Ferrari FXX K dhe McLaren P1 GTR, kanë zgjedhur pistën Monza Circuit që ndodhet në Itali, për të bërë një garë.

Këto vetura që nuk janë për rrugë, por vetëm për shtigje garash, kanë lëshuar tinguj të mrekullueshëm derisa lëviznin me shpejtësi të madhe.

Modelet më ekstreme nga të dy kompanitë, janë të dyja hibride dhe kanë shumë pjesë elektrike.

Show More

Related Articles