Kuriozitete

“Lypësi milioner”, do mbeteni pa fjalë

Një 78 – vjeçar në Irak, i mbijetonte me lëmoshën e kalimtarëve, ka ndërruar jetë.

Nisur nga rrethanat në cilat jetonte, pra, si lypës të gjithë e konsideronin një njeri të varfër, të zhytur në skamje dhe i falnin të holla sa herë e shihnin anë rrugës.

Pas vdekjes së “lypësit”, policia ka ushtrua një kontroll në shtëpinë e tij, por kanë mbetur pa fjalë nga sasia e parave që gjetën aty.

Të ardhurat e tij kapnin vlerën e 72 milionë e 322 mijë dinarëve.

Pas këtij zbulimi, ai u etiketua si “lypësi milioner”.

Gjykata ka vendosur që kjo shumë parash të shkojë për shtëpinë e jetimëve.

Më shumë

Artikuj të ngjashëm