Kulture

Mishërim i shpirtit të pavarur dhe vetvendosës, gjirokastriti i madh Bajo Topulli (Foto)

AMARCORD

Mishërim i shpirtit të pavarur dhe vetvendosës, gjirokastriti i madh Bajo Topulli, mbyllte sytë në moshën 62 vjeçare, më 24 korrik 1930, në Sarandë.

Veprimtaria atdhetare e tij u kurorëzua me themelimin e të lavdishmit Komitet për Lirinë e Shqipërisë.

Fotografia e Edi Rama

Më shumë

Artikuj të ngjashëm