Politike

Mos paguani më asnjë qindarkë për çertifikata dhe 23 dokumenta të tjerë (Video)

Me anë të një video në ERTV Live Edi Rama nga Kryeministria ka thënë: Mos paguani më asnjë qindarkë për çertifikata dhe 23 dokumenta të tjerë.

Beteja kundër malit me letra e me korrupsion që është lartuar në rrugën e njerëzve të zakonshëm për çerekshekulli me radhë, ka nisur.

Së bashku do ta rrafshojmë atë mal.

ERTV Live😊: Nga Kryeministria – Mos paguani më asnjë qindarkë për çertifikata dhe 23 dokumenta të tjerë😉 Beteja kundër malit me letra e me korrupsion që është lartuar në rrugën e njerëzve të zakonshëm për çerekshekulli me radhë, ka nisur👍Së bashku do ta rrafshojmë atë mal✌️🇦🇱🇪🇺

Posted by Edi Rama on 05.10.2017

Më shumë

Artikuj të ngjashëm