Lajme

Motra e gjyqtares kërkesë gjykatës: Fëmijët mi lini mua

Ish-burri ekzekutoi ditën në mes të Tiranës gjyqtaren Fildes Hafizi, motra e saj i është drejtuar me kërkesë gjykatës.

Sipas informacioneve mësohet se mësohet se motra e Fildize Kasemi (Hafizi)Motra e gjyqtares së ndjerë, Amela Asllanaj ka kërkuar që gjykata t’i japë saj kujdestarinë e dy fëmijëve, vajzës dhe djalit.

Kërkesa është depozituar në Gjykatën e Tiranës dhe ka pasur perballje me vete autorin e krimit, të atin e fëmijëve, Fadil Kasëmi.

Kasemi ka kundërshtuar këtë kërkesë duke u shprehur se “femijët nuk kanë pse te shkojnë tek tezja, kur mund te rriten pranë të afermve te mi”.

Më shumë

Artikuj të ngjashëm

%d bloggers like this: