Kuriozitete

Nëna e dërgon vajzën në shkollë me gruan e re të burrit, shpërndan mesazhin prekës (Foto)

Nganjëherë, divorci mund të jetë një situatë e pakëndshme, sidomos kur është i përfshirë fëmija.

Kjo grua nga Oklahoma, sidoqoftë, nuk ka problem për të jetuar me bashkëshortin, gruan e tij të re dhe vajzën e tyre të dashur.

Ajo la një mesazh prekës në facebook për bashkë-prindërimin, i cili u bë hit.

Në foton më poshtë, Rachel Elizabeth, 4 vjeç, shkon në shkollë në ditën e saj të parë me dy “nënat” e saj.

Siç duket ajo ka një ‘nënë bonus’, Dakota Pitman, pasi babai i saj Caleb Quattrone dhe nëna e saj e vërtetë, Hayley Booth, vendosën të divorcoheshin.

Kjo foto u postua në facebook nga nga nëna biologjike e Rachel-it, me një mesazh që preku zemrat e shumë njerëzve.

“Shumë shpesh njerëzit më pyesin se si ish-bashkëshorti, gruaja e tij, burri im dhe unë ndajmë prindërinë së bashku në harmoni.

Përgjigja ime është gjithmonë e njejta- “Ne e duam vajzën tonë.”

Show More

Related Articles