Kulture

Një ditë në Nartë… (Video)

Me anë të një statusi në Facebook Manastiri i Nartës ka postuar një video ku shfaqet mjaftë bukur kultura dhe pamja e ketij fshati.

Te Nderuar Miq, dhe Bashkeatdhetare Nartiote Vlonjate dhe miq te faqes sone,Ndiqni me Vemendje nje mini dokumentar, ose video me version te shkurter, per fshatin Narte, eshte shume mbreslenes, se prek disa segmente sensitive por dhe reale lidhur me trashegimine Kulturore te ketij Fshati, qe nuk eshte e paket per te folur me dy fjale, por per nje Fshat Civilizus nder shekuj, ku akoma edhe sot, ne mungesen dhe zbehjen e popullimit te fshatit nga emigracioni, mbetet nje fshat i Civilizuar dhe i Bukur me shume resurse pereth saj. (Fusha Kodra, Laguna Manasrir, Pyll, dhe Det). Kjo pra eshte Narta? Narta jone e dashur dhe e famshme.

Te Nderuar Miq, dhe Bashkeatdhetare Nartiote Vlonjate dhe miq te faqes sone,Ndiqni me Vemendje nje mini dokumentar, ose video me version te shkurter, per fshatin Narte, eshte shume mbreslenes, se prek disa segmente sensitive por dhe reale lidhur me trashegimine Kulturore te ketij Fshati, qe nuk eshte e paket per te folur me dy fjale, por per nje Fshat Civilizus nder shekuj, ku akoma edhe sot, ne mungesen dhe zbehjen e popullimit te fshatit nga emigracioni, mbetet nje fshat i Civilizuar dhe i Bukur me shume resurse pereth saj. (Fusha Kodra, Laguna Manasrir, Pyll, dhe Det). Kjo pra eshte Narta? Narta jone e dashur dhe e famshme.

Posted by Manastiri i Nartes on Montag, 28. August 2017

Show More

Related Articles