KultureTe gjitha

“Një ëndërr e shkelur”

“Një ëndërr e shkelur”- kështu titullohet shfaqa që u ngjit në skenën e teatrit ” Petro Marko”, paraditen e sotme.
Me rregjisore Keltjeta Shehu, ndërsa do të performojnë aktorët, Lira Lamce, Gentjan Kellciu, Orlando Petriti, Aiken Hoxha, Diselda Resulaj, Antonela Maskaj, Arsileda Seraj.
Pjesa teatrale erdhi me një mesazh të ndjerë për opinionin publik dhe artdashesit vlonjat, të cilët e mirëpritën me duartrokitje, pasi ka si subjekt dhunën në familje, e vjen në kuadër të sensibilizimit kundër këtij fenomeni të shoqërisë sonë, që së fundmi po kthehet në një çështje aktuale, pasi rastet e dhunës në familje shënojnë rritje, ndikuar nga faktor të ndryshëm psiko- social.
Më shumë

Artikuj të ngjashëm

%d bloggers like this: