Kulture

Një koncert i mrekullueshëm mbrëmë në Teatrin “Petro Marko” Vlorë (Foto)

Një koncert i mrekullueshëm mbrëmë në Teatrin “Petro Marko” Vlorë . Lojë brilante dhe interpretime me nivel të lartë artistik i sopranos Renisa Laçka dhe baritonit Armando Lika, të shoqëruar në piano nga koncertmaestrja Ardita Bufaj.

Mbresa dhe emocione lanë te spektatori duetet nga operat “Peshkatarët e perlave” dhe “Carmen” nga Zh. Bizet dhe “Traviata” e G. Verdit. Sopranoja R. Laçka, ka nisur studimet ne Vlorë, është diplomuar në Athinë dhe vjen si fituese e çmimit “Song Prise” në Festivalin Ndërkombëtar të Kantos “Maria Kraja”.

Së afermi do të interpretoj në operan “Peshkatarët e perlave” që do të shfaq Teatri Kombëtar i Operas dhe Baletit Tiranë. I urojmë suksese Renisës në këtë rrugëtim të bukur në fushën e Artit Skenik!

Fotografia e Dhimitraq Furxhiu

Fotografia e Dhimitraq Furxhiu

Fotografia e Dhimitraq Furxhiu

Fotografia e Dhimitraq Furxhiu

Fotografia e Dhimitraq Furxhiu

Fotografia e Dhimitraq Furxhiu

Fotografia e Dhimitraq Furxhiu

Fotografia e Dhimitraq Furxhiu

Fotografia e Dhimitraq Furxhiu

Më shumë

Artikuj të ngjashëm

Lexoni edhe...

Close
%d bloggers like this: