Kulture

Një natë tjetër artistike në Pedonalen – Skelë (Foto)

Nje nate tjeter artistike ne Pedonalen – Skele. Koncert me grupet folklorike te Bashkise Vlore, organizuar nga Qendra e Kultures dhe Artit, me pjesemarrjen e grupeve te valleve te Ansamblit “Laberia” dhe “Çameria”, grupit te Sazeve te qytetit, grupeve polifonike “Djemte e Vlores” dhe “Krojet e Velçes”.

Koncerti u ndoq nga nje publik i gjere, qytetare vlonjat, dashamires te folklorit, si dhe shume turiste vendas dhe te huaj, te cilet duartrokiten dhe kercyen nen ritmin e melodive te kengeve dhe valleve, te interpretuara me nivel nga artistet pjesemarres.

Fotografia e Dhimitraq Furxhiu

Fotografia e Dhimitraq Furxhiu

Fotografia e Dhimitraq Furxhiu

Fotografia e Dhimitraq Furxhiu

Fotografia e Dhimitraq Furxhiu

Fotografia e Dhimitraq Furxhiu

Fotografia e Dhimitraq Furxhiu

Show More

Related Articles