Opinion

“Njerëzit merren me gjëra të vogla”

Zakonisht njerëzit merren me gjëra të vogla..

Dhe harrojnë gjërat me vlerë..

Rëndesinë e jetës..

Si dhe kuptimin e saj.. duke humbur ç’do ditë, ç’do orë, ç’do minutë, lumturinë e të qënurit një njeri i lumtur..

Un’ mendoj se një fatkeq është një fatkeq..

Dhe një i pa shpresë është një i pa shpresë..

Pse na duhet t’a shpenzojmë kohën me njerëz të tillë që të bëhemi edhe ne si ata!!

Niçe thotë: “Vrit ç’do gjë që të rrethon nëse e do lumturinë e vërtetë..”

Dritan Abazaj

Më shumë

Artikuj të ngjashëm

%d bloggers like this: