Lajme

Nuk është gruaja e Kim Jong’ut, po vajza i ka marrë zemrën

Kim Jong-Un ka promovuar ish-të dashurën e tij një pop-yll në një pozicion të fuqishëm të qeverisë së tij.

Hyon Song-Wol, ish-udhëheqëse e Moranbong, një grup i të gjitha femrave dhe versioni i Koresë së Veriut të Spice Girls, u promovua në Komitetin Qendror të Partisë së Punëtorëve. Ky veprim vjen gjatë një goditjeje të madhe të qeverisë së vendit, pasi Kim promovon një numër të ndihmësve të ngushtë në pozitat e pushtetit.

Hyon zgjoi shumë polemika, në dhjetor të vitit 2012, kur ajo e la muzikën sepse zyrtarët kërkonin një ndryshim të repertorit të këngëve të Moranbong-it. Tashmë këngëtarja e famshme nga Korea e Veriut pritet të këndojë sërish me grupin e saj, i cili besohet të ketë rreth 18 anëtarë, dhe ka gjasa të krijohet për të provuar artet në Korenë e Veriut.
Ndërsa Hyon është zgjedhur për një rol më të lartë, të propagandojë nëpërmjet këngës të gjitha bëmat e Kim Jong-Un.

Show More

Related Articles

%d bloggers like this: