Opinion

Opinion” Kur e do vërtet Vlorën

Edhe në kohë pushimesh deputeti Flamur Çelaj nuk heq dorë nga promovimi i Vlorës. Në statusin e tij më të fundit ai nuk ka nguruar ta krahasoj bukurinë e detit të Vlorës me atë të Sardenjës. Pamjet ishin vërtet të bukura, deti me ujra të kthjellët dhe transparent që e bënin shumë të gjetur krahasimin e tij. Pamvarsisht se në 9 shtator z. Çelaj e lë mandatin e tij, ai ka treguar vlerat më të mira të një përfaqësuesi dinjitoz të popullit dhe qytetit të Vlorës. Flamur Çelaj me fjalimet e tij në parlament ishte nismëtari i aksioneve të mëdha që sollën marrveshjen mes ministrisë së ekonomisë dhe asaj të mbrojties për hapjen e ishullit të Sazanit. Gjithashtu ndryshimi i tvsh për turizmin nga 20 në 6% e ka zanafillën nga kërkesat e tij të drejtëpërdrejta në foltoren e parlamentit duke u bërë zëri i interesave të qytetarëve dhe biznesit Vlonjat. \VloraNews\ 
Më shumë

Artikuj të ngjashëm