Opinion

Opinion nga Ilir Metaj\ I dashur vëllai ynë emigrant !

Po pse or vellai yne emigrant Qerem, alias-Panajotis nuk pret edhe ti ne rradhe si ne, po futesh parakalim ne kundervajtje? Po ti o vellai yne emigrant Tofik, alias -Xhorxho pse e parkon makinen ne dopio-rresht, largohesh dhe bllokon tjetrin qe kerkon te dale ? Po pse o vellezer kur jeni ne Greqi apo Itali silleni si qengja dyzeteditesh dhe kur vini ketu ktheheni ne luane? Madje me keq : ne luan qe i dhemb dhemballa. Qytetare vellezer, qytetare edhe te nena Shqiperi. Presim te mesojme nga ju.

Show More

Related Articles

Check Also

Close