Opinion

Opinion nga Zamira Agalliu ;Po mendoja se….

Reformat e Ministrisë së Arsimit duhet të insistojnë në punësimin e figurës mashkullore, të mesuesëve në ciklin parashkollor , si dhe në ciklin e ulët .
Sipas meje fëmijeve u mungon shume figura kryesore që eshtë shembulli i babait .
Femija mashkull po lidhet me shume me figuren e femres.
Ne manternitet i rrethuar nga femra, ne shtepi rritet nga nena dhe gjyshet, ne kopesht ka vetem edukatore ,ne cikel te ulet mesueset jane vetem femra , e deri tek mesuesit e rralle te matematikes , fizikes e fiskultures dhe keta te fundit i takon rralle dhe vetem ne moshen 12, 14 vj qe eshte porta e adoleshences .
Mendoj se keta adoleshent jane te brishte ne mardheniet social shoqerore.
Zhvillimi i tyre nuk eshte i plot !
………………………………………………………….
sipas meje sigurisht.

Më shumë

Artikuj të ngjashëm

%d bloggers like this: